vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

7604 XV Almelo

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Almelo

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022


functie omschrijving

Mens & Relatie is op zoek naar een nieuwe relatieconsulent in Almelo. Hoe leuk is het om een baan te hebben waarbij je mensen gelukkig kunt maken? Voor iemand die van mensen houdt en ze graag gelukkig ziet is dit dé perfecte baan!

Voordat je aan de slag mag met het matchen van cliënten, ga je eerst de opleiding van Mens & Relatie volgen, geen zorgen, dit is geheel gratis. Tijdens deze opleiding leer je alles over deze functie, van onze relatiepsycholoog Liselotte Visser.

Je werkt vanuit thuis en gaat op bezoek bij cliënten voor een intakegesprek. Goed kunnen luisteren zonder te oordelen is dan ook erg belangrijk voor deze functie. Na het gesprek waarin je veel persoonlijke vragen stelt, schrijft je de cliënt in. Ook geef je advies en geeft aan welke diensten afgenomen kunnen worden en hoeveel partnervoorstellen de cliënt kan verwachten.
Vervolgens ga je aan de slag met het vinden van een geschikte match, dit doe je met behulp van je eigen regionale bestand, of in samenspraak met collega's die elders in het land een eigen praktijk als matchmaker hebben.

Deze persoonlijke werkwijze en de hoge eisen die we stellen aan het proces van bemiddeling, leidt dat tot een hoog slagingspercentage en zeer tevreden cliënten.


functie eisen

 • Diploma op HBO-niveau
 • Sterk in communicatie
 • Ten minste 35 jaar oud
 • In het bezit van een auto
 • Wonend in Almelo of omgeving van Almelo


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is het grootste persoonlijke matchmakingsbureau in het land. Voor meer dan 75% van de mensen die zich bij ons inschrijven vinden we binnen een jaar tijd een nieuwe relatie.

Wat heeft Mens & Relatie te bieden?

 • Gratis opleiding tot matchmaker
 • Een zelfstandige en afwisselende functie
 • Contact met collega matchmakers

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Almelo? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

5807 AD Almelo

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak