vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

1012 AB Amsterdam

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Amsterdam

geplaatst: 03-06-2022   verloopt: 30-07-2022


functie omschrijving

Ben jij sterk en doortastend in je communicatie met mensen en wil je bijdragen aan hun levensgeluk? Dan is een functie als relatieconsulent in Amsterdam denkbaar voor jou! Mens & Relatie zoekt een matchmaker woonachtend in Amsterdam of omgeving.

Een relatieconsulent werkt vanuit een eigen kantoor aan huis. Je wordt gebeld en gemaild door mensen die op zoek zijn naar een nieuwe, vaste relatie. Je gaat op huisbezoek bij deze cliënt voor een intake gesprek. Je probeert tijdens dit gesprek deze cliënt zo goed mogelijk te leren kennen, zodat je hem of haar goed kunt helpen met de zoektocht naar een geschikte partner.

Na dit gesprek ga je bekijken met wie de cliënt een klik zou kunnen hebben. Potentiele kandidaten vind je in je eigen bestand, of in het regionale of landelijke bestand. Hierbij kun je samenwerken met je collega's elders in het land.
Door deze werkwijze en persoonlijke benadering krijg je goed zicht op de wensen en behoeften van de cliënt, waardoor de kans van slagen behoorlijk hoog ligt.

Voordat je als matchmaker aan het werk kunt, volg je eerst een basisopleiding. De opleiding, die is ontwikkeld door onze pedagogen, is geheel gratis.

Wil jij je inzetten een goede match te vinden voor jouw kandidaten? Dan ben jij wellicht de relatieconsulent in Amsterdam die we zoeken!


functie eisen

 • HBO opgeleid
 • Communicatief en doortastend
 • Minimaal 35 jaar oud
 • Enthousiast en betrokken
 • In bezit van auto en thuiskantoor
 • Woonachtend in Amsterdam of directe omgeving


bedrijfsprofiel

Als grootste relatiebemiddelingsbureau van Nederland, helpt Mens & Relatie bij de zoektocht naar een vaste partner. Wij werken met een team van vaste persoonlijke matchmakers die versprijd wonen over heel Nederland. Meer dan 75% van onze cliënten vindt op deze manier binnen een jaar tijd een nieuwe partner.

Wat bieden wij?

 • Training tot matchmaker / consulent (gratis)
 • Een afwisselende en zelfstandige functie
 • Samenwerking met matchmakers uit andere regio's

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Amsterdam? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

2405 ZW Amsterdam

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak