vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

9401 LA Assen

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Assen

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022


functie omschrijving


Ben jij sterk en doortastend in je communicatie met mensen en wil jij je inzetten voor hun levensgeluk? Mens & Relatie heeft een vacature matchmaker in Assen. Werk je graag zelfstandig en heb je daarnaast ook de behoefte om samen te werken? Dan is deze functie iets voor jou!

Je kent zelf vast wel iemand in je familie of vriendenkring die single is en op zoek naar een partner. Maar om een of andere reden lukt het maar niet om de juiste persoon te vinden. Online dating of dating apps ook al vaak geprobeerd, maar ook daar geen match kunnen vinden… Heb je dan ook wel eens zelf de neiging om te willen helpen met het vinden voor een partner voor hem/haar? Dat kan! Bij Mens & Relatie zijn we namelijk op zoek naar relatieconsulenten.

Als matrchmaker in Assen werk je vanuit je eigen praktijk aan huis. Je wordt benaderd door potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe nieuwe, vaste relatie. Je bezoekt deze kandidaten in hun eigen huis in Assen of de omgeving van Assen. Tijdens dit gesprek gebruik je een persoonlijke aanpak in je communicatie om de kandidaat zo goed mogelijk te leren kennen. Met deze informatie op zak ga je op zoek naar een nieuwe match. Naast je eigen bestand gebruik je hiervoor het regionale en het landelijke kandidaten bestand van Mens & Relatie. Wanneer je een geschikte potientiele partner vindt die uit een andere regiodan Assen komt, dan overleg je met je mede collega uit die desbetreffende regio.

Voordat je kunt starten met bemiddelen, helpen wij je op weg. Wij verzorgen kosteloos een opleiding, die bestaat uit een e-learing traject en een aantal klassikale bijeenkomsten. Zo leer je eerst de kneepjes van het vak.

Ben jij sociaal doortastend en wil jij je inzetten door singles aan elkaar te koppelen die op zoek zijn naar een langdurige liefdesrelatie? Dan ben jij de relatieconsulent in Assen die we zoeken!


functie eisen

 • Je bent in bezit van HBO diploma of gelijkwaardig
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent 35 jaar of ouder
 • Je bent enthousiast en betrokken
 • Je hebt werkruimte in huis
 • Je komt uit Assen of buurt van Assen

Wat bieden wij?

 • Cursus relatieconsulent / matchmaker (kostenloos)
 • Een zelfstandige en afwisselende baan
 • Contact met collega's uit andere regio's

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Assen? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

6512 AB Assen

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak