uw eigen praktijk

U begint uw eigen praktijk zonder dat er investeringen nodig zijn. U werkt vanuit huis en bepaalt uw eigen agenda en uw werktijden. U gaat op bezoek bij uw cliënten. Het is nodig dat u een auto heeft, dat u flexibel bent in het indelen van uw werktijden en dat u telefonisch uitstekend bereikbaar bent. Met onze reclamecampagnes zorgen wij ervoor dat u gebeld wordt door kandidaten, die na inschrijving, uw cliënten zijn. U ontvangt een commissie over de door de cliënten betaalde bedragen.

wij verzorgen uw opleiding

De opleiding is door onze psycholoog en door onze pedagoog ontwikkeld. De totale opleiding duurt een jaar, maar al na de voorbereidingen via e-learning en eerste twee cursusdagen in Venlo start u uw praktijk. Daarna zijn er nog twee cursusdagen en vier supervisie- en intervisiebijeenkomsten in uw regio. De opleiding kost 2900,- euro. Dit bedrag wordt betaald door Mens & Relatie. Er zijn zodoende geen kosten verbonden aan het opzetten van een eigen praktijk. Wel vragen we een borg voor oa de materialen die u van ons ontvangt.

Mens & Relatie verzorgt dus uw opleiding tot relatieconsulent. Aan de orde komen o.a.: interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen (psychologische en sociologische factoren). U begint met twee cursusdagen in Venlo. Na de tweede cursusdag kunt u aan het werk. Wij verzorgen de reclamecampagne in uw regio die kandidaten naar u verwijst. Ze nemen rechtstreeks contact met u op. Na zes weken bezoekt u de derde cursusdag. Onderwerpen zijn bemiddelings-administratie en de mogelijke valkuilen bij inschrijving. Op de vierde en laatste cursusdag hoort u alles over het bemiddelen en het selecteren van mogelijke partners.

meer weten?

Heeft u nog vragen en wilt u eerst meer weten?
Neem dan contact op met Radboud Visser.
Dit kan via email of via WhatsApp

Meer informatie over Mens & Relatie vind u op www.mens-en-relatie.nl