je eigen praktijk

Je begint een eigen praktijk zonder dat er investeringen nodig zijn. Je werkt vanuit huis en bepaalt je eigen agenda en uw werktijden. Je gaat op bezoek bij cliënten. Het is nodig een auto te hebben, flexibel te zijn in het indelen van je werktijden en je dient telefonisch uitstekend bereikbaar te zijn. Met onze reclamecampagnes zorgen wij ervoor dat je gebeld wordt door kandidaten, die na inschrijving, je eigen cliënten zijn. Je ontvangt een commissie over de door de cliënten betaalde bedragen.

wij verzorgen uw opleiding

De opleiding is door onze psycholoog en door onze pedagoog ontwikkeld. De totale opleiding duurt een jaar, maar al na de voorbereidingen via e-learning en eerste twee cursusdagen in Venlo start je eigen praktijk. Daarna zijn er nog twee cursusdagen en vier supervisie- en intervisiebijeenkomsten in uw regio. De opleiding kost 2900,- euro. Dit bedrag wordt betaald door Mens & Relatie. Er zijn zodoende geen kosten verbonden aan het opzetten van een eigen praktijk. Wel vragen we een borg voor o.a. de materialen die je van ons ontvangt.

Mens & Relatie verzorgt dus je opleiding tot relatieconsulent. Aan de orde komen o.a.: interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen (psychologische en sociologische factoren). Je begint met twee cursusdagen in Venlo. Na de tweede cursusdag kunt je aan het werk. Wij verzorgen de reclamecampagne in de regio waar je woont. Kandidaten nemen rechtstreeks contact met je op. Na zes weken volgt de derde cursusdag. Onderwerpen zijn bemiddelings-administratie en de mogelijke valkuilen bij inschrijving. Op de vierde en laatste cursusdag hoor je alles over het bemiddelen en het selecteren van mogelijke partners.meer weten?

Heb je nog vragen en wil je eerst meer weten?
Neem dan contact op met Radboud Visser.
Dit kan via email of via WhatsApp +31-0643000747

Meer informatie over Mens & Relatie vind u op www.mens-en-relatie.nl