contactgegevens


Telefoon: 088 - 022 19 00 (lokaal tarief)
Email: sollicitatie@mensrel.nl
WhatsApp: +31-0643000747
Maak een belafspraak en u wordt door ons teruggebeld

Vanaf 1983 bouwden we met een fantastisch team gemotiveerde en enthousiaste mensen Mens & Relatie op, vanuit de overtuiging dat zakelijkheid en integriteit samen kunnen gaan. Onze insteek is te werken vanuit het hart, zonder de realiteit uit het oog te verliezen, een grote persoonlijke inzet en een voortdurend toetsen van de kwaliteit middels onderzoek en opleiding. Hierdoor is Mens & Relatie hét bureau voor persoonlijke bemiddeling geworden.


De leiding van het bureau is in handen van Radboud Visser. Hier op de foto geflankeerd door Merel Mönch (oprichtster van Mens & Relatie), versterkt door drs. Liselotte Visser, organisatiedeskundige en psychologe.

meer weten?

Uiteraard bent je welkom om ons kantoor te bezoeken. Uitsluitend op afspraak, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen en de juiste aandacht kunnen geven.


Kazernestraat 10
5928 NL Venlo


Bereikbaarheid per auto
Ons pand is uitstekend te bereiken door de nabij gelegen autosnelwegen A73 en A67.
Er is voldoende gelegenheid tot gratis parkeren.

Bereikbaarheid met het OV
Ons kantoor bevindt zich achter het NS-station Venlo-Blerick. Wanneer u met de trein op het station aankomt loopt u onder aan de trap rechtsaf. Bij de rotonde loopt u recht door langs het parkeerterrein en dan ziet u het monumentale gebouw De dansende Olifant aan uw rechterhand: Kazernestraat 10.

Bij de ingang tref je aan de linkerkant de deurbel. Hier moet je aanbellen. In de gang staan gele fauteuils. Hier graag plaatsnemen, we komen je hier ophalen.

telefoon: 088 - 022 19 00 (lokaal tarief)
Stuur een email naar Mens & Relatie
website: www.mens-en-relatie.nl