contactgegevens

Vanaf 1983 bouwden we met een fantastisch team gemotiveerde en enthousiaste mensen Mens & Relatie op, vanuit de overtuiging dat zakelijkheid en integriteit samen kunnen gaan. Onze insteek is te werken vanuit het hart, zonder de realiteit uit het oog te verliezen, een grote persoonlijke inzet en een voortdurend toetsen van de kwaliteit middels onderzoek en opleiding. Hierdoor is Mens & Relatie hét bureau voor persoonlijke bemiddeling geworden.


De leiding van het bureau is in handen van Radboud Visser. Hier op de foto geflankeerd door Merel Mönch (oprichtster van Mens & Relatie), versterkt door drs. Liselotte Visser, organisatiedeskundige en psychologe.

meer weten?

Uiteraard bent u welkom om ons kantoor te bezoeken. Uitsluitend op afspraak, natuurlijk.
De goede persoon is niet altijd aanwezig en we willen u graag de juiste aandacht geven.


Kazernestraat 10
5928 NL Venlo


Bereikbaarheid per auto
Ons pand is uitstekend te bereiken door de nabij gelegen autosnelwegen A73 en A67.
Er is voldoende gelegenheid tot gratis parkeren.

Bereikbaarheid met het OV
Ons kantoor bevindt zich achter het NS-station Venlo-Blerick. Wanneer u met de trein op het station aankomt loopt u onder aan de trap rechtsaf. Bij de rotonde loopt u recht door langs het parkeerterrein en dan ziet u het monumentale gebouw De dansende Olifant aan uw rechterhand: Kazernestraat 10.

Bij de ingang treft u aan de linkerkant de deurbel. Hier dient u aan te bellen. In de gang staan gele fauteuils. Wilt u hier plaats nemen? We komen u hier ophalen.

telefoon: 088 - 022 19 00 (lokaal tarief)
Stuur een email naar Mens & Relatie
website: www.mens-en-relatie.nl