vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

7811 GB Emmen

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Emmen

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022


Mens & Relatie is op zoek naar nieuwe relatieconsulenten! Hoe leuk is het om een baan te hebben waarbij je mensen gelukkig kunt maken?

functie omschrijving

Als matchmaker van Mens en Relatie gaat je op bezoek bij mensen die op zoek zijn naar een vaste partner. Je voert een persoonlijk intakegesprek, geeft adviezen en uitgebreide informatie. Je selecteert potentiële kandidaten, en doet partnervoorstellen.

Je werkt zelfstandig en plant zelf je afspraken. Daarnaast heb je ter ondersteujning ook regelmatig contact met andere collega's uit het land.

Wij verzorgen je opleiding tot matchmaker. Dit is geheel gratis! Tijdens deze opleiding komen interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen aan bod. Je begint met twee cursusdagen en na de tweede cursusdag kun je al zelfstandig aan de slag. Naast de cursusdagen zijn er ook terugkomdagen.
Ook verzorgen wij reclamecampagnes, zodat potentiële cliënten weten waar ze jou kunnen vinden en contact met je kunnen zoeken.


Voor deze functie is het een prioriteit dat je een sociale instelling hebt. Het is van belang te kunnen luisteren zonder te oordelen, en mee te denken met je cliënten. Tevens is het belangrijk goed te kunnen samenwerken.

Wil jij graag anderen helpen bij het vinden van de liefde? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie matchmaker in de regio Emmen.


functie eisen

 • HBO opleiding
 • Sociaal vaardig en communicatief sterk
 • Minimaal 35 jaar oud
 • Gemotiveerd en geïnteresseerd
 • In het bezit van een auto en werkruimte vanuit huis
 • Wonend in Emmen of in de buurt van Emmen


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is in 1983 opgericht door een fantastisch team van gemotiveerde en enthousiaste mensen. Bij Mens & Relatie werken we vanuit ons hart. Voor meer dan 75% van onze klanten vinden we binnen een jaar een levenspartner.

Wat heeft Mens & Relatie te bieden?

 • Opleiding tot matchmaker (gratis)
 • Afwisseling en zelfstandigheid
 • Contact met collega's uit andere regio's

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Emmen? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

7811 GB Emmen

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak