functie-eisen

Als relatieconsulent werkt u zelfstandig, maar niet alleen. U heeft uw eigen praktijk: u werkt vanuit huis. Enerzijds heel zelfstandig, anderzijds is er alle ruimte om samen te werken en te overleggen met het regioteam of de afdeling bemiddeling in Venlo. Acht maal per jaar is er een regiobijeenkomst en jaarlijks is er de landelijke consulentendag, waarop u met al uw collega's van gedachten kunt wisselen. Eenmaal per jaar nodigen we u uit op ons kantoor in Venlo.

Als matchmaker heeft u een eigen praktijk. De geïnteresseerde partnerzoekende neemt contact met u op (per telefoon of computer) en u bezoekt hem of haar thuis om persoonlijk kennis te maken en te bespreken wat Mens & Relatie voor hem of haar kan doen. Hiertoe heeft u een auto nodig, een computer, telefoon en een flexibele instelling. Als matchmaker voor Mens & Relatie heeft u  HBO denk- en werkniveau nodig en uitstekende sociale vaardigheden. U bent intuïtief, representatief, zakelijk, integer, sociaal voelend en prettig in de omgang. U bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken. Tot slot kunt u uw eigen werk organiseren op een efficiënte en effectieve manier, zonder daarbij uw flexibiliteit te verliezen.

wat moet u in huis hebben om consulent te worden?

U wilt dat uw werk zin heeft en draagt graag bij aan het geluk van mensen. U kunt luisteren zonder te oordelen, mensen typeren, zonder ze in een hokje in te delen, doortastend adviseren, zonder voorbij te gaan aan de wensen van uw cliënt. U zet zich volledig in voor uw cliënten. Vanzelfsprekend bent u integer.

kort samengevat

U bent zakelijk, integer, sociaal en doortastend; enthousiast en u heeft passie; zelfstandig en onafhankelijk. Bovendien bent u HBO opgeleid; minimaal 35 jaar (levenservaring) en in het bezit van een auto.