functie-eisen

Als relatieconsulent werk je zelfstandig, maar niet alleen. Je runt je eigen praktijk en werkt vanuit huis; enerzijds heel zelfstandig, anderzijds is er alle ruimte om samen te werken en te overleggen met het regioteam of de afdeling bemiddeling in Venlo. Acht maal per jaar is er een regiobijeenkomst en jaarlijks is er de landelijke consulentendag, waarop je met al je collega's van gedachten kunt wisselen. Eenmaal per jaar nodigen we u uit op ons kantoor in Venlo.

Als matchmaker heb je eigen praktijk. De geïnteresseerde partnerzoekende neemt contact met je op (per telefoon of computer) en je bezoekt hem of haar thuis om persoonlijk kennis te maken en te bespreken wat Mens & Relatie voor hem of haar kan doen. Hiertoe heb je een auto nodig, een computer, telefoon en een flexibele instelling. Als matchmaker voor Mens & Relatie heb je een  HBO denk- en werkniveau nodig en uitstekende sociale vaardigheden. Je bent intuïtief, representatief, zakelijk, integer, sociaal voelend en prettig in de omgang. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken. Tot slot kun je je eigen werk organiseren op een efficiënte en effectieve manier, zonder daarbij aan flexibiliteit te verliezen.

wat moet je in huis hebben om consulent te worden?

Je wilt dat je werk zin heeft en draagt graag bij aan het geluk van mensen. Je kunt luisteren zonder te oordelen, mensen typeren, zonder ze in een hokje in te delen, doortastend adviseren, zonder voorbij te gaan aan de wensen van je cliënt. Je zet je volledig in voor je cliënten. Vanzelfsprekend ben je integer.

kort samengevat

Je bent zakelijk, integer, sociaal en doortastend; enthousiast en hebt passie; je bent zelfstandig en onafhankelijk. Bovendien bent je HBO opgeleid; minimaal 35 jaar (levenservaring) en in het bezit van een auto.