houd me op de hoogte
Wil je weten wanneer er nieuwe vacatures zijn?

functie-eisen relatieconsulent


Ben je geïnteresseerd in een baan als relatieconsulent bij Mens & Relatie, maar benieuwd naar de functie-eisen? Relatieconsulent bij Mens & Relatie is wellicht een mooie nieuwe uitdaging voor jou. Als relatieconsulent werk je zelfstandig, maar niet alleen. Je werkt vanuit huis en gaat zelfstandig aan de slag om nieuwe matches voor jouw eigen cliënten te vinden. Anderzijds werk je samen om te overleggen met een regioteam en de afdeling persoonlijke bemiddeling in Venlo. Een aantal keer per jaar kom je samen met jouw regioteam en jaarlijks is er een landelijke consulentendag, waar je met al je collega’s van gedachten kunt wisselen.

Als relatieconsulent bij Mens & Relatie heb je een praktijk aan huis. Nieuwe partner zoekenden nemen rechtstreeks contact met je op per telefoon of mail, waarna jij ze thuis opzoekt om persoonlijk kennis te maken. Daarom heb je een auto nodig, maar ook een computer, telefoon en een flexibele instelling. Als matchmaker voor Mens & Relatie heb je een HBO denk- en werkniveau en uitstekende sociale vaardigheden. Je bent intuïtief, representatief, zakelijk, integer, sociaal voelend en prettig in de omgang. Daarnaast ben je zelfstandig, maar kun je ook goed samenwerken. Tot slot kun je jouw eigen werk organiseren op een efficiënte en effectieve manier, zonder daarbij je flexibiliteit te verliezen.


houd me op de hoogte
Wil je weten wanneer er nieuwe vacatures zijn?

welke functie-eisen kent een relatieconsulent?

Ben jij op zoek naar een baan die bijdraagt aan het geluk van anderen? Dan is een baan als relatieconsulent wellicht iets voor jou. Maar er zijn een aantal functie-eisen; relatieconsulent word je niet zomaar. Je moet kunnen luisteren zonder te oordelen en goed zijn in mensen typeren, zonder ze in een hokje te plaatsen. Daarnaast moet je goed en doortastend kunnen adviseren, zonder voorbij te gaan aan de wensen van je cliënt en je volledig voor ze kunnen inzetten. Vanzelfsprekend ben je integer en discreet.

Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. Door persoonlijke relatiebemiddeling in te zetten en een band met ons cliënten op te bouwen, brengen we mensen bij elkaar. En dat dit werkt laat ons slagingspercentage zien. Ruim 75% van onze singles vindt binnen één jaar een nieuwe relatie. Word consulent bij Mens & Relatie en word een deel van het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland.

functie-eisen relatieconsulent in het kort

Je bent zakelijk, integer, doortastend en sociaal. Houdt ervan om vol enthousiasme en passie te werk te gaan en bent zelfstandig en onafhankelijk. Daarnaast beschik je over HBO denk- en werkniveau. Kun jij je helemaal vinden in deze beschrijving en ben je minimaal 35 jaar oud en in het bezit van een auto? Dan pas jij perfect binnen de functie-eisen. Relatieconsulent als baan, is jou op je lijf geschreven.

Word jij helemaal warm van bovenste beschrijving en ben je geïnteresseerd in een baan als relatieconsulent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je meer informatie ontvangen over deze functie? Ga naar www.consulentworden.nl en kijk op de website van Mens & Relatie.meer weten?

Heb je nog vragen en wil je eerst meer weten?
Neem dan contact op met Radboud Visser.
Dit kan via email of via WhatsApp +31-0643000747

Meer informatie over Mens & Relatie vind u op www.mens-en-relatie.nl