functie-inhoud: zo werken we bij mens & relatie

Als consulent wordt u gebeld of gemaild door een kandidaat. U bezoekt hem of haar voor een intakegesprek dat ca. 2 uur duurt. U stelt veel vragen, waaronder zeer persoonlijke. Voor u hem of haar definitief inschrijft, geeft u aan hoeveel partnervoorstellen de kandidaat kan verwachten.
U selecteert mogelijke kandidaten voor uw cliënt uit uw bestand en het regionale bestand (in overleg met de collega's uit het regioteam). Ook is er een landelijk bestand dat wordt beheerd door afdeling bemiddeling Mens & Relatie in Venlo.

Caroline van Eijk
Consulent Tilburg
Mensen bij elkaar brengen zit in mijn bloed. Het blijft fascinerend om mensen op de juiste manier te doorgronden en van daaruit een goede match te maken.

Annemiek Plomp
Consulent Purmerend

Waar het om draait, is dat mensen die fijne partner vinden om hun leven mee te delen. Daar word ik zelf ook zo gelukkig van en daarom doe ik dit werk al heel lang!

bemiddeling

De afdeling bemiddeling kan kandidaten buiten de regiogrenzen selecteren. Is er een partnervoorstel, dan wordt dit door het secretariaat aan beide kandidaten voorgelegd. Ze ontvangen elkaars profielschets, met naam, voornaam en telefoonnummer en kunnen vervolgens contact met elkaar opnemen. U adviseert de cliënten elkaar drie keer te ontmoeten en daarna te beslissen of het contact wordt voortgezet of dat men een nieuw voorstel wenst.