vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

7901 AA Hoogeveen

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Hoogeveen

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022


functie omschrijving

Voor het vinden van een levenspartner maken veel mensen tegenwoordig gebruik van datingsites of datingapps. Maar er zijn ook veel mensen die liever bij het vinden van een partner geholpen worden door een consulent. Als consulent in Hoogeveen leer je de cliënt allereerst goed kennen, voordat je diegene inschrijft en gaat kijken bij wie hij of zij eventueel zou passen.

Als matchmaker in Hoogeveen heeft u een eigen praktijk. Wanneer een partnerzoekende contact met u opneemt, bezoek je hem of haar thuis om persoonlijk kennis te maken en te bespreken wat Mens & Relatie voor hem of haar kan betekenen.
Na dit intakegesprek ga je aan de slag met het zoeken naar een geschikte match. Je maakt gebruik van je eigen bestand en/of zoekt hierin samenwerking met andere matchmakers uit andere regio's.

Wij verzorgen uw opleiding tot matchmaker! Dit is geheel gratis! Tijdens deze opleiding komen onder andere interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen aan bod. Je begint met twee cursusdagen en na de tweede cursusdag kunt je al aan de slag. Tevens verzorgen wij de reclamecampagne in de regio, zodat cliënten weten dat ze met jou contact op kunnen nemen.


Het is voor deze functie belangrijk dat je op de juiste manier kunt omgaan met mensen, goed kunt luisteren zonder een oordeel klaar te hebben en een passend advies kunt geven terwijl je denkt aan de wensen van je cliënt. Tevens bent je zelfstandig en onafhankelijk, maar kunt je ook goed samenwerken. HBO diploma, 35 jaar levenservaring, het hebben van een auto-, mobiel- en computer zijn een must.

Wil jij graag anderen helpen bij het vinden van de liefde? Dan ben jij wellicht geschikt als relatieconsulent in de regio Hoogeveen.


functie eisen

 • HBO opleiding
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig
 • Minstens 35 jaar oud
 • Gemotiveerd en geïnteresseerd
 • In het bezig van een auto en werkruimte vanuit huis
 • Wonend in Hoogeveen of omgeving van Hoogeveen


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is in 1983 opgericht door een fantastisch team van gemotiveerde en enthousiaste mensen. Bij Mens & Relatie werken we vanuit ons hart. Voor meer dan 75% van onze klanten vinden we binnen een jaar een levenspartner.

Wat heeft Mens & Relatie te bieden?

 • Gratis opleiding tot relatieconsulent / matchmaker
 • Afwisseling en zelfstandigheid
 • Contact met collega's uit andere regio's

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Hoogeveen? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

7901 AA Hoogeveen

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak