vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

8232 DL Lelystad

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Lelystad

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022


functie omschrijving

Als relatieconsulent in Lelystad bij Mens & Relatie heb je een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Je werkt voornamelijk vanuit huis, en bent ook beschikbaar voor training en coaching vanuit ons hoofdkantoor in Venlo. Een relatieconsulent Lelystad maakt deel uit van een team consulenten en bemiddelingsmedewerkers die verantwoordelijk zijn als relatieconsulent in hun eigen regio.

Je bezoekt cliënten en gaat uitgebreid met ze in gesprek. Je stelt vragen over hun persoonlijkheid en vraagt wat zij van een liefdesrelatie verwachten. Samen met de cliënt stel je een profielschets op die wordt gebruikt in de zoektocht naar een geschikte partner.

Vervolgens ga je op zoek naar degene waarvan jij denkt dat het een match is. Potentiële kandidaten vind je in je eigen bestand, het regionale bestand of landelijke bestand. Wil jij iemand uit het regionale of landelijke bestand aan jouw kandidaat koppelen? Dan werk je samen met je collega's op andere locaties en medewerkers van de afdeling bemiddeling in Venlo.

Alvorens te starten met je werkzaamheden, wordt je door ons getraind. De gratis training bestaat onder meer uit een e-learning traject en een aantal bijeenkomsten in ons hoofdkantoor in Venlo.

Ben je gedreven, weet je hoe je een persoonlijke twist aan iedere situatie kunt geven en heb je ervaring in het voeren van pedagogische en zakelijke gesprekken? Dan ben jij de matchmaker in Lelystad die wij zoeken!

functie eisen

 • HBO opgeleid
 • Sterk in communiceren
 • Minimaal 35 jaar levenservaring
 • Goede luisteraar en doortastend adviseur
 • In bezit van auto en werkplek in huis
 • Wonend (in de buurt van) Lelystad


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. 75% van onze klanten vindt bij ons binnen een jaar een levenspartner. In onze manier van werken spelen onze consulenten een belangrijke rol. Gecombineerd met de hoge eisen die we stellen aan het proces van bemiddeling, leidt dat tot een hoog slagingspercentage en zeer tevreden cliënten.

Wat bieden wij?

 • Training tot matchmaker (gratis)
 • Zelfstandigheid en afwisseling
 • Samenwerking met collega consulenten

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Lelystad? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

2801 AT Lelystad

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak