matchmaker worden in Maastricht

vacature relatieconsulent Maastricht

Ben je sterk in omgang met mensen en vind je het prettig om aan het geluk van andere bij te dragen? Dan is een baan als relatieconsulent in Maastricht wellicht iets voor jou! Mens & Relatie heeft een vacature relatieconsulent in Maastricht. Zie jij het wel zitten om een eigen praktijk in matchmaking te hebben? Lees dan verder!


Relatieconsulent Maastricht

Als relatieconsulent (Maastricht), word je gebeld en gemaild door potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Jij gaat op bezoek bij hem of haar en stelt tijdens een intakegesprek van ongeveer twee uur (persoonlijke) vragen. Hierdoor ontstaat een goede band tussen relatieconsulent en cliënt. Dit is de start van het traject waarin je op zoek gaat naar een perfecte, juiste match voor je kandidaat. Deze vind je in je eigen bestand en het regionale bestand. Hierin werk je samen met je collega’s uit het regionale team. Daarnaast is er nog een landelijk bestand waarin mogelijke matches te vinden zijn voor jouw kandidaat. Door onze werkwijze ontstaat een goede en persoonlijke werkstructuur, waardoor de kans van slagen een stuk hoger ligt. Met altijd een consulent in de buurt, zal een cliënt zich gewaardeerd voelen. Door deze werkwijze ontstaat een goede band. Dat zorgt voor een goed zicht op een nieuwe relatie.

Doordat onze relatieconsulenten regionaal en persoonlijk te werk gaan is de kans op slagen een stuk hoger. Ruim 75% van onze kandidaten vindt binnen een jaar een nieuwe liefde door persoonlijke bemiddeling. Wil jij alles op alles zetten om de perfecte match te maken? Dan ben jij geschikt als relatieconsulent (Maastricht).


Functievereisten matchmaker Maastricht

Ben je gedreven en heb je ervaring in het voeren van pedagogische en zakelijke gesprekken en hou jij van een persoonlijke aanpak? Dan ben je wellicht geschikt als relatie consulent in de regio Maastricht. Ben jij goed in adviseren, zonder de wensen van je cliënt te verliezen en kun jij goed luisteren zonder mensen in een hokje te delen? Dan is de functie als relatieconsulent op je lijf geschreven. Er zijn nog een aantal vereiste aan de vacature relatieconsulent Maastricht:

  • Diploma op HBO-niveau
  • Ervaring als consulent / bemiddelingsmedewerker is een pré
  • Communicatief sterk en sociaal vaardig
  • Zelfstandig en verantwoordelijk
  • Enthousiast en betrokken
  • In het bezit van een auto en thuiskantoor in het werkgebied

Wat wij bieden?

Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Je werkt vanuit huis, maar bent ook beschikbaar voor training en coaching vanuit ons hoofdkantoor in Venlo. Als relatieconsulent in Maastricht maak je onderdeel uit van een team consulenten/bemiddelingsmedewerkers die ook de verantwoordelijkheid hebben over een eigen regio.
Onze relatieconsulenten zijn gedreven mensen die hard werken om bij te dragen aan het geluk van anderen. De organisatie is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Solliciteer nu voor een vacature relatieconsulent Maastricht!


Interesse in een baan als consulent relatiebemiddeling Maastricht?

Word jij warm van de bovenstaande beschrijving en ben je geïnteresseerd in een baan als relatieconsulent? Maastricht is op zoek naar jou! Wil je meer informatie ontvangen over deze functie? Ga naar www.consulentworden.nl en kijk op onze website van Mens & Relatie