vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

4337 LH Middelburg

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Middelburg

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022


functie omschrijving

Ben je sterk in omgang met mensen en vind je het prettig om aan het geluk van anderen bij te dragen? Dan is een baan als relatieconsulent in Middelburg wellicht iets voor jou! Mens & Relatie heeft een vacature relatieconsulent in Middelburg. Zie jij het wel zitten om een eigen praktijk in matchmaking te hebben? Lees dan verder!

Als relatieconsulent in Middelburg word je gebeld en gemaild door potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Jij gaat op bezoek bij hem of haar en stelt tijdens een intakegesprek van ongeveer twee uur (persoonlijke) vragen. Hierdoor ontstaat een goede band tussen relatieconsulent en cliënt. Dit is de start van het traject waarin je op zoek gaat naar een goede match voor je kandidaat. Deze vind je in je eigen bestand of het regionale bestand. Tijdens je zoektocht werk je samen met je collega's uit het regionale team. Daarnaast is er nog een landelijk bestand waarin mogelijke matches te vinden zijn voor jouw kandidaat.

Met altijd een consulent in de buurt, zal een cliënt zich gewaardeerd voelen. Door deze werkwijze ontstaat een goede en persoonlijke werkstructuur, waardoor de kans van slagen van de kandidaat vrij hoog ligt.

Voorafgaand aan het starten van je zelfstandige praktijk helpen wij je op weg. Wij verzorgen een basistraining die bestaat uit een aantal cursusdagen en een e-learning programma.


Wil jij alles op alles zetten om een goede match te maken? Dan ben jij geschikt als relatieconsulent in de regio Middelburg.


functie eisen

 • Diploma op HBO-niveau
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig
 • minimaal 35 jaar oud
 • betrokken en enthousiast
 • beschikking tot auto en werkruimte vanuit huis
 • wonend in Middelburg of omgeving van Middelburg


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Ruim 75% van onze kandidaten vindt binnen een jaar een nieuwe liefde door persoonlijke bemiddeling.

Wat heeft Mens & Relatie te bieden?

 • Gratis opleiding tot relatieconsulent / matchmaker
 • Afwisseling en zelfstandigheid
 • Contact met collega's uit andere regio's

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Middelburg? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

6221 BT Middelburg

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak