vacature relatieconsulent Middelburg


Ben jij sterk in omgang met mensen, wil je bijdragen aan het geluk van anderen en ben je op zoek naar een nieuwe baan in de omgeving Middelburg? Dan is een baan als relatieconsulent in Middelburg wellicht iets voor jou! Bij Mens & Relatie vind je een vacature relatieconsulent in Middelburg. Wil jij een eigen praktijk in matchmaking draaien en ben jij benieuwd naar deze functie? Lees dan verder!

relatieconsulent Middelburg

Als relatieconsulent (Middelburg) werk je vanuit een eigen praktijk aan huis. Nieuwe, potentiële kandidaten bellen en mailen je rechtstreeks met de wens voor een nieuwe liefde. Jij gaat als relatieconsulent op huisbezoek voor een persoonlijke intake. Door een persoonlijk aanpak, leer jij de kandidaat zo goed mogelijk kennen, waarna een goede band ontstaat. Vervolgens ga je op zoek naar een perfecte, nieuwe match.

De intake is de start van een traject waarin jij op zoek gaat naar een nieuwe match voor jouw kandidaat. Deze vind je in je eigen bestand, het regionale bestand of landelijke bestand. Wil jij een iemand uit het regionale of landelijke bestand aan jouw kandidaat koppelen? Dan werk je samen met je collega’s op andere locaties en medewerkers van de afdeling bemiddeling in Venlo. Door onze persoonlijke werkwijze ontstaat een goede en persoonlijke werkstructuur, wat ervoor zorgt dat de kans van slagen een stuk hoger ligt. Met altijd een consulent in de buurt, zal een cliënt zich gewaardeerd voelen. Door deze werkwijze ontstaat een goede band, wat zorgt voor een goed zicht op een nieuwe relatie.

Ons succes? Relatieconsulenten die regionaal en persoonlijk te werk gaan. Dat kunnen we aantonen in ons slagingspercentage. Ruim 75% van onze kandidaten vindt binnen één jaar tijd een nieuwe liefde door persoonlijke bemiddeling. Kun jij je wel vinden in deze beschrijving en wil jij alles op alles zetten om een nieuwe liefde voor jouw kandidaten te vinden? Dan ben jij misschien wel de relatieconsulent in Middelburg die we zoeken!Functievereisten matchmaker Middelburg

Ben je gedreven, weet je hoe je een persoonlijke twist aan iedere situatie kunt geven en heb je ervaring in het voeren van pedagogische en zakelijke gesprekken? Dan ben jij de relatieconsulent Middelburg die wij zoeken! Staan de wensen van je cliënt altijd op nummer één, maar kun je goed advies geven en kun je goed luisteren, zonder mensen in een hokje te plaatsen? Dan is de functie als relatieconsulent op je lijf geschreven. Er zijn nog een aantal vereisten aan de vacature relatieconsulent Middelburg:


  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als consulent / bemiddelingsmedewerker is een pré
  • Communicatief sterk en sociaal vaardig
  • Zelfstandig en verantwoordelijk
  • In het bezit van een auto en thuiskantoor in het werkgebied


wat wij bieden?

Als relatieconsulent in Middelburg bij Mens & Relatie heb je een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Je werkt vanuit huis, maar bent ook beschikbaar voor training en coaching vanuit ons hoofdkantoor in Venlo. Een relatieconsulent Middelburg maakt deel uit van een team consulenten en bemiddelingsmedewerkers die verantwoordelijk zijn als relatieconsulent in hun eigen regio.

Als je een collega van Mens & Relatie bent, dan staat het bijdragen aan het geluk van andere centraal. Wij zijn een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Persoonlijke groei staat dan ook centraal. Mens & Relatie is bovendien het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland.


interesse in een baan als consulent relatiebemiddeling Middelburg?

Als relatieconsulent in Middelburg bij Mens & Relatie heb je een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Je werkt vanuit huis, maar bent ook beschikbaar voor training en coaching vanuit ons hoofdkantoor in Venlo. Een relatieconsulent Middelburg maakt deel uit van een team consulenten en bemiddelingsmedewerkers die verantwoordelijk zijn als relatieconsulent in hun eigen regio.

Kun jij jezelf helemaal vinden in bovenstaande beschrijving en ben je geïnteresseerd in een baan als relatieconsulent? Middelburg is op zoek naar jou! Wil je meer informatie ontvangen over deze functie? Ga naar www.consulentworden.nl en neem een kijkje op de website van Mens & Relatie.