matchmaker worden in Nijmegen


vacature relatieconsulent Nijmegen

Wil jij bijdragen aan het geluk van anderen en ben jij sterk in omgang met mensen? Dan is een baan als relatieconsulent in de omgeving Nijmegen wellicht iets voor jou! Mens & Relatie heeft een vacature relatieconsulent in Nijmegen. Zie jij het wel zitten om een eigen praktijk in matchmaking te hebben? Lees dan verder!

relatieconsulent Nijmegen

Als relatieconsulent (Nijmegen) werk je vanuit je eigen praktijk aan huis. Je wordt gebeld en gemaild door potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Vervolgens ga je op huisbezoek bij deze kandidaat voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gebruik je een persoonlijke aanpak in je communicatie om de kandidaat zo goed mogelijk te leren kennen. Hierdoor ontstaat er een goede band, waardoor jij beter op zoek kunt naar een nieuwe match.

Vervolgens start het traject waarin jij op zoek gaat naar een nieuwe match. Deze vind je in je eigen bestand, het regionale bestand of landelijke bestand. Wil jij een match in regionaal of landelijk bestand aan jouw kandidaat koppelen? Dan werk je samen met je collega’s op andere locaties. Door onze werkwijze ontstaat een goede en persoonlijke werkstructuur, waardoor de kans van slagen een stuk hoger ligt. Met altijd een consulent in de buurt, zal een cliënt zich gewaardeerd voelen. Door deze werkwijze ontstaat een goede band. Wat zorgt voor een goed zicht op een nieuwe relatie.

Dat het werkt dat onze relatieconsulenten regionaal en persoonlijk te werk gaan, is te zien aan ons slagingspercentage. Ruim 75% van onze kandidaten vindt binnen een jaar tijd een nieuwe liefde door persoonlijke bemiddeling. Wil jij ook alles op alles zetten om de juiste match te vinden voor jouw kandidaten? Dan ben jij misschien wel de relatieconsulent in Nijmegen die we zoeken!


functievereisten matchmaker Nijmegen

Heb jij ervaring in het voeren van pedagogische en zakelijke gesprekken, ben je gedreven en weet je hoe je situaties een persoonlijke aanpak kunt geven? Dan ben jij wellicht geschikt als relatieconsulent in Nijmegen. Kun jij goede adviezen geven zonder de wensen van je cliënt te verliezen en kun jij goed luisteren, zonder mensen in een hokje te delen? Dan is de functie als relatieconsulent op je lijf geschreven. Er zijn nog een aantal vereisten aan de vacature relatieconsulent Nijmegen: 


  • Diploma op HBO-niveau
  • Ervaring als consulent / bemiddelingsmedewerker is een pré
  • Communicatief sterk en sociaal vaardig
  • Zelfstandig en verantwoordelijk
  • Enthousiast en betrokken
  • In het bezit van een auto en thuiskantoor in het werkgebied


Wat wij bieden?

Als relatieconsulent in Nijmegen bij Mens & Relatie heb je een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige baan. Je werkt vanuit huis, maar bent ook beschikbaar voor training en coaching vanuit ons hoofdkantoor in Venlo. Als relatieconsulent in Nijmegen maak je onderdeel uit van een team consulenten/bemiddelingsmedewerkers die ook de verantwoordelijkheid hebben over een eigen regio. 


Al onze collega's zijn gedreven mensen die hard werken om bij te dragen aan het geluk van anderen. 

Mens en Relatie is een ondernemende werkgever, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Mens en Relatie is bovendien het grootste bureau op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. 

Interesse in een baan als consulent relatiebemiddeling Nijmegen?

Word jij warm van de bovenstaande beschrijving en ben je geïnteresseerd in een baan als relatieconsulent? Nijmegen is op zoek naar jou! Wil je meer informatie ontvangen over deze functie? Ga naar www.consulentworden.nl en kijk op de website van Mens & Relatie.