houd me op de hoogte
Wil je weten wanneer er nieuwe vacatures zijn?

persoonlijke ervaringen


De consulenten van Mens & Relatie brachten al vele tienduizenden relatiezoekenden bij elkaar. Lees hier hun verhalen.

Joke (34)
"Als ik wat zenuwachtig word van een man, dan heb ik waarschijnlijk een goeie aan de haak." Via datingwebsites had Joke zo'n 25 dates in drie jaar tijd, maar er zat niemand bij waarvan ze op een prettige manier zenuwachtig werd."
Joke & Henk
Consulent Rianne
"Na een aantal jaar daten was het via Mens & Relatie voor Joke bij het derde voorstel wel raak. In de tien jaar dat ik nu consulente ben, denk ik dan nog steeds, yes, het is weer gelukt!"
Margreet (55)
"Gelukkig hebben zowel mijn consulente als ik doorgezet en voet bij stuk gehouden, want nu ben ik een zeer gelukkige vrouw en daar ben ik Mens & Relatie achteraf heel erg dankbaar voor.."
Robert & Margreet
Consulent Titia
"Toen ik bij Robert thuis was om hem in te schrijven dacht ik al snel dat Margreet misschien wel een vrouw voor hem zou kunnen zijn. Ik had haar kort daarvoor ingeschreven en zag ze al helemaal samen voor me."
Berendina (76)
"We zijn eigenlijk allebei zeer enthousiast over de begeleiding en inschrijving. Alles ging soepel en vlug en met een fantastisch eindresultaat binnen twee maanden."
Jan & Berendina
Consulent Geppy
"Wat prachtig, dat deze 2 mensen zich direct zo vertrouwd voelen bij elkaar. Daar word ik toch zo ontzettend blij van en daar doen we het met zijn allen voor!"


Ben je ge├»nteresseerd in een baan als matchmaker/relatieconsulent? Dan zijn wij op zoek naar jou!  houd me op de hoogte
Wil je weten wanneer er nieuwe vacatures zijn?