houd me op de hoogte
Wil je weten wanneer er nieuwe vacatures zijn?

consulent relatiebemiddeling worden,
iets voor jou?

Kun je goed omgaan met mensen? En vind je het prettig om aan het geluk van mensen bij te dragen? Dan ben je misschien wel heel geschikt om een praktijk als consulent van Mens & Relatie op te zetten. Mens & Relatie is een van de grootste bureaus in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. Ruim 75% van onze klanten vindt bij ons binnen een jaar een relatie. Hierin spelen onze relatieconsulenten een belangrijke rol.
Een relatieconsulent bij Mens & Relatie heeft levenservaring en een grote persoonlijke betrokkenheid.


houd me op de hoogte
Wil je weten wanneer er nieuwe vacatures zijn?

functiebeschrijving

Als consulent word je gebeld of gemaild door een kandidaat. Je bezoekt hem of haar voor een intakegesprek dat ca. 2 uur duurt. Je stelt veel vragen, waaronder een aantal zeer persoonlijke vragen. Voor je hem of haar definitief inschrijft, adviseer je de cliënt welke diensten kunnen worden afgenomen en geef je aan hoeveel partnervoorstellen de kandidaat kan verwachten. Je selecteert mogelijke kandidaten voor jouw cliënt uit je bestand en het regionale bestand (in overleg met de collega's uit het regioteam). Ook is er een landelijk bestand dat wordt beheerd door afdeling persoonlijke bemiddeling Mens & Relatie in Venlo. Zij kunnen kandidaten buiten de regiogrenzen selecteren.

Het sterke aan een consulent in de buurt, is dat je echt een band kan creëren met je kandidaten. Wij geloven in een persoonlijk aanpak. Daarom vind je bij ons relatieconsulent vacatures in Nederland. Denk hierbij aan Den Haag en omgeving, maar ook in Groningen, Middelburg en Lelystad zijn we op zoek naar een nieuwe relatieconsulent. In jouw regio de juiste vacatures zoeken, kan vaak een hele klus zijn. Maar bij ons vind je vacatures door heel Nederland. Help jij binnenkort mensen bij het zoeken van een nieuwe liefde? Door een persoonlijke werkwijze ontstaat een goede band tussen jou en de kandidaten, waardoor persoonlijke relatiebemiddeling mogelijk is.
Liselotte Visser

wij verzorgen uw opleiding

Liselotte Visser (relatiepsycholoog bij Mens & Relatie) verzorgt de opleiding tot relatieconsulent. Tijdens de opleiding tot relatieconsulent komen interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen (psychologische en sociologische factoren) aan de orde. Je begint je baan als relatieconsulent met twee cursusdagen. Na de tweede cursusdag kun je aan het werk als relatieconsulent. Wij verzorgen de reclamecampagne in jouw regio die kandidaten naar je verwijst. Ze nemen rechtstreeks contact met je op. Na 6 weken volgen nog 2 cursusdagen waarin o.a. de valkuilen bij inschrijving en het bemiddelen en selecteren van mogelijke partners aan bod komen. Aan de opleiding zijn geen kosten verbonden.functie-eisen

Wil jij dat je werk echt zin heeft en draag je graag bij aan het geluk van mensen? Dan is een baan als relatieconsulent iets voor jou. Je kunt luisteren zonder te oordelen, mensen typeren, zonder ze in een hokje in te delen, doortastend adviseren, zonder voorbij te gaan aan de wensen van jouw cliënt. Je zet zich volledig in voor jouw cliënten. Vanzelfsprekend ben je integer en discreet.
Herken jij jezelf in de bovenste eigenschappen, ben je hbo opgeleid, minimaal 35 jaar oud en in het bezit van een auto? Dan ben geschikt voor de functie als relatieconsulent.zelfstandig maar niet alleen

Als je als relatieconsulent bij Mens en Relatie aan de slag gaat werk je vanuit je eigen praktijk in huis. Aan de ene kant werk je geheel zelfstandig, anderzijds is er altijd ruimte om samen te werken en te overleggen met het regioteam of de afdeling bemiddeling. Een aantal keer per jaar is er een regiobijeenkomst waar je al je collega’s ontmoet om gedachten en ervaringen uit te wisselen.Caroliene Kamminga
Consulent Amsterdam
Ik leer ontzettend veel van elke situatie en ik vind het nog leuker dan ik me voorgesteld had. De plekken waar ik kom, de mensen die ik ontmoet, de verhalen, kortom allemaal heel waardevol.

Renee Loeffen
Consulent Den Haag

Waar het om draait, is dat mensen die fijne partner vinden om hun leven mee te delen. Daar word ik zelf ook zo gelukkig van en daarom doe ik dit werk al heel lang!
meer weten?

Heb je nog vragen en wil je eerst meer weten?
Neem dan contact op met Radboud Visser.
Dit kan via email of via WhatsApp +31-0643000747

Meer informatie over Mens & Relatie vind u op www.mens-en-relatie.nl