-
vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

3013 AJ Rotterdam

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Rotterdam

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022functie omschrijving

Lijkt het je leuk om mensen te matchen en aan elkaar te koppelen? Kun je goed luisteren en ben je doortastend? Dan is consulent relatiebemiddeling te Rotterdam wellicht iets voor jou.

Als matchmaker word je benaderd door een kandidaat uit de regio Rotterdam. Je bezoekt hem of haar voor een intakegesprek. Je stelt vragen, waaronder ook zeer persoonlijke vragen geeft aan hoeveel partnervoorstellen de kandidaat kan verwachten. Je selecteert potentiële matches uit je eigen bestand en het regionale bestand (in overleg met collega's uit het regioteam).

Voordat je aan de slag gaat volg je de gratis opleiding tot consulent relatiebemiddeling. De opleiding richt zich onder meer op interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen.

Goed kunnen luisteren zonder te oordelen is erg belangrijk in deze functie, evenals het geven van een advies dat past bij de wensen van uw cliënt. Tevens ben je zelfstandig en onafhankelijk, maar je kunt ook goed samenwerken.

Wil jij ook alles op alles zetten om de juiste match te vinden voor jouw kandidaten? Dan ben jij misschien wel de relatieconsulent in Rotterdam die we zoeken!


functie eisen

 • HBO opgeleid
 • Sociaal en integer
 • Zakelijk en doortastend
 • In bezit van auto, mobiel en computer
 • Minimaal 35 jaar levenservaring
 • Wonend in Rotterdam of directe omgeving


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. 75% van onze klanten vindt bij ons binnen een jaar een levenspartner. In onze manier van werken spelen onze consulenten een belangrijke rol. Mensen met levenservaring en een grote persoonlijke betrokkenheid. Gecombineerd met de hoge eisen die we stellen aan het proces van bemiddeling, leidt dat tot een hoog slagingspercentage en zeer tevreden cliënten.

Wat bieden wij?

 • Gratis opleiding tot matchmaker
 • Zelfstandige en afwisselende functie
 • Onderling contact met collega matchmakers

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Rotterdam? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

6411 NE Rotterdam

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak