relatieconsulent vacature

Kun je goed omgaan met mensen en vind je het prettig om bij te dragen aan het geluk van mensen? Dan is een baan als relatieconsulent echt iets voor jou! Word relatieconsulent en start een eigen praktijk bij Mens & Relatie. Op deze pagina vind je een relatieconsulent vacature bij jou in de buurt. Wil je relatieconsulent worden? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze relatieconsulent vacatures!


wordt matchmaker in uw regio

We kijken graag of er ook bij u in de regio een vacature beschikbaar is.

 Relatieconsulent worden bij Mens & Relatie

Als consulent relatiebemiddeling bij Mens & Relatie start je een eigen praktijk vanuit huis. Kandidaten bellen en mailen jou als ze een nieuwe relatie willen zoeken. Je bezoekt kandidaten in je regio persoonlijk voor een intakegesprek van ongeveer 2 uur. Tijdens dit gesprek leer je je kandidaat kennen door middel van persoonlijke vragen. Zodra de kandidaat zich inschrijft, ga jij aan de slag om voor hem of haar een perfecte match te vinden. Je selecteert kandidaten die geschikt zijn voor jouw cliënt uit je eigen bestand of het regionale bestand. Daarnaast is er nog een landelijk bestand waaruit jij jouw kandidaat kunt matchen met een nieuwe liefde. Werk vanuit huis en vind een nieuwe match voor jouw kandidaten.

Niet iedereen kan relatieconsulent worden. Vul de relatieconsulent vacature in als je sociaal en open bent ingesteld. Daarnaast heb je een luisterend oor, zonder te oordelen en kun je mensen typeren, zonder ze in hokjes in te delen. Maar het is ook belangrijk dat je doortastend kunt adviseren, zonder voorbij te gaan aan de wensen van je cliënt. Daarnaast is het belangrijk dat jij je volledig inzet voor je cliënt en je discreet en integer werkt.

Herken jij jezelf in de bovenste eigenschappen, ben je hbo opgeleid, minimaal 35 jaar oud en in het bezit van een rijbewijs? Dan kun jij relatieconsulent worden.

Mens & Relatie

Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. Wij geloven in persoonlijke relatiebemiddeling en dat we goed zijn in wat we doen, drukt zich uit in dat ruim 75% van onze kandidaten binnen een jaar een nieuwe, serieuze relatie vinden. Dit percentage is zo hoog omdat wij geloven in persoonlijke bemiddeling. Alleen bij persoonlijke bemiddeling krijg je voldoende diepgang om te kunnen bepalen wie bij wie past. Mensen zijn verschillend. Bij Mens & Relatie doen we er alles aan om een nieuwe match te vinden voor al onze kandidaten. Wij zijn niet voor niets het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling.

Relatieconsulent vacatures

Kun jij je vinden in de bovenstaande beschrijvingen en wil jij een relatieconsulent worden bij Mens en Relatie, solliciteer dan op een van onze relatieconsulent vacatures. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Radboud Visser. Dit kan via email of WhatsApp. Meer informatie over Mens & Relatie vind je op de website van Mens & Relatie. Ga jij binnenkort aan de slag met het vinden van de juiste match?