Solliciteren als relatieconsulent met liefde voor het vak?

Er zijn vacatures bij Mens en Relatie. Ook in uw regio…


solliciteren als relatieconsulent mens en relatie

Bent u op zoek naar een mooie uitdaging waarbij levensvreugde en liefde een grote rol spelen? Vindt u het prettig om als relatieconsulent van Mens en Relatie dames of heren gelukkig te maken op het gebied van duurzame liefde? Lijkt het u aangenaam om zelfstandig te functioneren en te werken vanuit uw eigen thuisbasis? Om ziel en zaligheid te steken in het zoeken en vinden van een droompartner die naadloos past bij uw kandidaat? Houdt u van mensen en ziet u anderen graag gelukkig worden?

vacatures voor relatieconsulent Mens en Relatie

Als uw antwoord positief is op bovenstaande vragen, dan kunt u nu solliciteren als relatieconsulent bij Mens en Relatie. Want als relatieconsulent bij Mens en Relatie kunt u uw mensenkennis écht in de praktijk brengen en al uw voelsprieten uitsteken om dé juiste match te vinden. Op weg naar eindeloos liefdesgeluk voor uw kandidaten. Het enige wat u nodig heeft is liefde voor het vak. Heeft u dit, dan is het verstandig om te solliciteren op vacatures als relatieconsulent bij Mens en Relatie.wordt matchmaker in uw regio

We kijken graag of er ook bij u in de regio een vacature beschikbaar is.

 


relatieconsulent bij mens en relatie

Relatieconsulent bij Mens en Relatie wordt u niet zomaar. Naast mensenkennis beschikt een relatieconsulent bij Mens en Relatie uiteraard over uitstekende communicatieve vaardigheden en een grenzeloos inlevingsvermogen. U bent als persoonlijke relatieconsulent naast hét luisterend oor, ook hét zoekend oog met een uitstekend neusje voor het welzijn van hart en ziel van uw kandidaat. Het gaat immers om een langdurige, nieuwe liefde en dat is bepaald geen sinecure. U bent als persoonlijke relatieconsulent bij Mens en Relatie constant op zoek naar de juiste partner voor uw kandidaat. Dat vergt inventiviteit, doorzettingsvermogen en een flinke dosis integriteit.

relatieconsulenten solliciteren in iedere regio

Mens en Relatie is de grootse organisatie voor relatiebemiddeling van Nederland. In elke regio van ons land zijn relatieconsulenten voor Mens en Relatie actief en vormen een aanspreekpunt voor de kandidaten woonachtig in dezelfde streek. Korte lijnen en actieve terugkoppeling zorgen voor voortvarendheid als het gaat om succesvolle relatiebemiddeling. Uw band als professional met uw cliënten is van wezenlijk belang. U werkt zelfstandig vanuit uw eigen huis en zoekt de kandidaten die zijn ingeschreven bij Mens en Relatie thuis op. U werkt streekgebonden en maakt optimaal gebruik van uw eigen netwerk.


vacatures relatieconsulenten mens en relatie met bijbehorende opleiding

Natuurlijk gooien wij onze nieuwe relatieconsulenten niet in het diepe. Daar heeft Mens en Relatie simpelweg een te goede naam voor. Daarom krijgt u eerst een gedegen opleiding aangeboden en kunt u tijdens uw werkzaamheden altijd ruggespraak houden met het regioteam en met de afdeling bemiddeling in Venlo.

geen vacature voor relatieconsulent in uw regio? toch solliciteren bij Mens en Relatie!

Het heeft altijd zin om te solliciteren bij Mens en Relatie. Ook al ziet u dat in uw regio op dit moment geen relatieconsulenten wordt gezocht. We zijn altijd, in iedere regio van ons land, op zoek naar relatieconsulenten. Ook in uw woongebied. Altijd! Mens en Relatie blijft namelijk groeien, dus is er vandaag nog geen vacature beschikbaar, dan kan dat morgen zo maar anders zijn. Het heeft dus zeker zin om te solliciteren. Er zit nog steeds groei in de liefde en daar mag u straks wellicht aan meewerken. Vooral solliciteren dus als relatieconsulent bij Mens en Relatie.

Kun jij je vinden in de bovenstaande beschrijvingen en wil jij een relatieconsulent worden bij Mens en Relatie, solliciteer dan op een van onze relatieconsulent vacatures. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Radboud Visser. Dit kan via email of WhatsApp. Meer informatie over Mens & Relatie vind je op de website van Mens & Relatie. Ga jij binnenkort aan de slag met het vinden van de juiste match?