matchmaker worden in Winterswijk


Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. 75% van onze klanten vindt bij ons binnen een jaar een levenspartner. In onze manier van werken spelen onze consulenten een belangrijke rol. Mensen met levenservaring en een grote persoonlijke betrokkenheid. Gecombineerd met de hoge eisen die we stellen aan het proces van bemiddeling, leidt dat tot een hoog slagingspercentage en zeer tevreden cliënten.

doel van de functie

Het doel van deze functie is om bij te dragen aan het geluk van mensen. Bijna iedereen heeft/is op zoek naar een partner, maar dat wil niet altijd ineens lukken om de juiste persoon te kunnen vinden. Daarom zijn wij op zoek naar jou!


wat gaat u doen

Je werkt vanuit thuis en gaat op bezoek bij cliënten voor een intakegesprek. Goed kunnen luisteren zonder te oordelen is dan ook erg belangrijk voor deze functie. Na het gesprek waarin je veel persoonlijke vragen stelt, schrijft je de cliënt in. Ook geef je advies en geeft aan welke diensten afgenomen kunnen worden en hoeveel partnervoorstellen de cliënt kan verwachten.

wat vragen wij?

Je beschikt over een HBO opleiding. Je hebt minimaal 35 jaar levenservaring en bent in bezit van een auto.


wij verzorgen uw opleiding tot matchmaker!

Dit is geheel gratis! Tijdens deze opleiding komen onder andere interviewtechnieken, dossiervorming en slagingskansen aan bod. Je begint met twee cursusdagen en na de tweede cursusdag kunt je al aan de slag! Tevens verzorgen wij de reclamecampagne in de regio, zodat cliënten weten dat ze met jou contact op kunnen nemen.

Kijk op consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl voor meer informatie.