vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

7101 GH Winterswijk

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Winterswijk

geplaatst: 09-02-2022   verloopt: 30-04-2022


functie omschrijving

Wil je je inzetten voor het geluk van anderen en ben je communicatief sterk en doortastend? Mens & Relatie heeft een vacature relatieconsulent in Winterswijk. Zie jij het wel zitten om een eigen praktijk in matchmaking te hebben? Lees dan verder!

Als relatieconsulent in Winterswijk werk je vanuit je eigen praktijk aan huis. Je wordt gebeld en gemaild door potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Vervolgens ga je op huisbezoek bij deze kandidaat voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gebruik je een persoonlijke aanpak in je communicatie om de kandidaat zo goed mogelijk te leren kennen. Hierdoor ontstaat er een goede band, waardoor jij beter op zoek kunt naar een nieuwe match.

Vervolgens start het traject waarin jij op zoek gaat naar een nieuwe match. Deze vind je in je eigen bestand, het regionale bestand of landelijke bestand. Wil jij een match in regionaal of landelijk bestand aan jouw kandidaat koppelen? Dan werk je samen met je collega’s op andere locaties. Door onze werkwijze ontstaat een goede en persoonlijke werkstructuur, waardoor de kans van slagen een stuk hoger ligt. Met altijd een consulent in de buurt, zal een cliënt zich gewaardeerd voelen. Door deze werkwijze ontstaat een goede band. Wat zorgt voor een goed zicht op een nieuwe relatie.

Alvorens te starten met je eigen praktijk, helpen wij je op weg. Je volgt een cursus die bestaat uit een aantal bijeenkomsten en een e-learing traject, om zodoende de kneepjes van het vak te leren.

Wil jij ook alles op alles zetten om de juiste match te vinden voor jouw kandidaten? Dan ben jij misschien wel de relatieconsulent in Winterswijk die we zoeken!


functie eisen

 • Je bent in bezit van HBO diploma of gelijkwaardig
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent 35 jaar of ouder
 • Je bent enthousiast en betrokken
 • Je hebt werkruimte in huis
 • Je komt uit Winterswijk of buurt van Winterswijk


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is het grootste relatiebemiddelingsbureau in Nederland. Dat het werkt dat onze relatieconsulenten regionaal en persoonlijk te werk gaan, is te zien aan ons slagingspercentage. Ruim 75% van onze kandidaten vindt binnen een jaar tijd een nieuwe partner.

Wat bieden wij?

 • Cursus relatieconsulent / matchmaker (kostenloos)
 • Een zelfstandige en afwisselende baan
 • Contact met collega's uit andere regio's

 • Meer informatie over de functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie in Winterswijk? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

6512 AB Winterswijk

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak