vacature kenmerken

functie

matchmaker/consulent

branche

relatiebemiddeling

uren

10 tot 25 uur in de week

salaris

500 tot 2000 euro per maand

opleidingsniveau

HBO of gelijkwaardig

contact

adres

2711 JG  Zoetermeer

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak

 vacature
matchmaker worden in Zoetermeer

geplaatst: 01-08-2022   verloopt: 30-09-2022


functie omschrijving

Wil jij bijdragen aan het geluk van anderen en ben jij sterk in omgang met mensen? Dan is een baan als matchmaker in Zoetermeer en omgeving wellicht iets voor jou!

Als matchmaker/consulent heb je een eigen praktijk, dus zelfstandigheid is vereist. Je werkt vanuit je eigen praktijk aan huis. Je wordt gebeld en gemaild door potentiële kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. Vervolgens ga je op huisbezoek bij deze kandidaat voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek gebruik je een persoonlijke aanpak in je communicatie om de kandidaat zo goed mogelijk te leren kennen. Hierdoor ontstaat er een goede band, waardoor jij beter op zoek kunt naar een nieuwe match.

Vervolgens start het traject waarin jij op zoek gaat naar een nieuwe match. Deze vind je in je eigen bestand, het regionale bestand of landelijke bestand. Wil jij een match in regionaal of landelijk bestand aan jouw kandidaat koppelen? Dan werk je samen met je collega's op andere locaties. Door onze werkwijze ontstaat een goede en persoonlijke werkstructuur, waardoor de kans van slagen een stuk hoger ligt. Met altijd een consulent in de buurt, zal een cliënt zich gewaardeerd voelen. Op deze manier ontstaat een goede band, wat zorgt voor een goed zicht op een nieuwe relatie voor de kandidaat.

Voordat je aan het werk gaat in je eigen praktijk, volg je een basiscursus. De cursus bevat onder andere een e-learning traject en een aantal cursusdagen met supervisie- en intervisie bijeenkomsten. De cursus is geheel gratis.


functie eisen

 • HBO diploma
 • Ervaring als consulent / bemiddelingsmedewerker is een pré
 • 35 jaar levenservaring
 • zelfstandig en verantwoordelijk
 • enthousiast en betrokken
 • in bezit van auto en thuiskantoor
 • woonachtig in Zoetermeer of directe omgeving van Zoetermeer


bedrijfsprofiel

Mens & Relatie is het grootste bureau in persoonlijke relatiebemiddeling in Nederland. 75% van de klanten vindt binnen een jaar een levenspartner.

Wat heeft Mens & Relatie te bieden?

 • Wij verzorgen je opleiding, hieraan zijn geen kosten verbonden
 • Afwisselende en zelfstandige baan
 • Contacten met collega consulenten

 • Uitgebreide informatie over deze functie vind je op
  consulentworden.nl en op mens-en-relatie.nl


contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Radboud Visser 088 - 02 21 900contact

adres

3311 JV Zoetermeer

meer informatie

Radboud Visser
tel: 088 - 02 21 900
info@consulentworden.nl

maak belafspraak